(+45) 30 35 08 75   |   info@beautyinsideout.dk   |   Leveringstid 1-2 hverdage   |   Fri fragt over 400 kroner
  |     |   |  

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER FOR www.appeal4.dk
(GÆLDENDE FRA 01. marts 2018)
 
GENERELLE OPLYSNINGER
BEAUTYINSIDEOUT ApS
GODTHÅBSVEJ 21
8660 SKANDERBORG
CVR. nr. 39357003
INFO@BEAUTYINSIDEOUT.DK
TLF: 30350875
ETABLERINGSÅR 2018
BETALING
DER ACCEPTERES DANKORT, VISAKORT, MASTERCARD, MAESTRO SAMT MOBILEPAY
LEVERING
Vi benytter GLS og PostDanmark. Leveringsprisen inkl. ekspeditionsgebyr i Danmark er 39,00 DKK.
Ved køb fra 300,00 DKK. og op er der fri fragt i Danmark.
Leveringstiden i Danmark for vores produkter er 2-4 dage såfremt varen er på lager.
OGSÅ MULIGHED FOR AFHENTNING AF BESTILTE VARER PÅ ADRESSEN:
GODTHÅBSVEJ 21, 8660 SKANDERBORG
Leveringsprisen inkl. ekspeditionsgebyr internationalt er 59,00 DKK.
Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a)  har modtaget din vare
b)  får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c)  får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@beautyinsideout.dk eller ringe på tlf. +4530350875. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular. Den finder du medsendt i din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det betyder, at hvis varen forsvinder eller bliver beskadiget undervejs, hæfter du selv herfor.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100,00 DKK.
Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2. litra 4 og 5:
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt og
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Du mister derfor din fortrydelsesret, hvis;
Du bryder plomberingen på varer herunder neglelakker, file eller neglelakfjerner.
Udnyttelse af fortrydelsesretten
Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten og sende varen retur, skal standen på varen være væsentlig den samme som ved modtagelsen.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan undersøge varen på samme måde, som hvis du undersøgte den i en fysisk butik.
Hvis varen er undersøgt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købssummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For neglelakkers vedkommende betyder det, at såfremt at plomberingen på neglelakken er brudt, er varens handelsmæssige værdi 0,00 DKK. Hvis du har brudt plomberingen, vil du derfor ikke længere have ret til nogen tilbagebetaling af købesummen.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købssummen.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan
tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
BEAUTYINSIDEOUT ApS, GODTHÅBSVEJ 21, 8660 SKANDERBORG
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dette skal selvfølgelig ske med forudgående aftale.
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. Standard fortrydelsesformularen du kan finde her nederst på siden.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.beautyinsideout.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen burde være opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Du bedes kontakte BEAUTYINSIDEOUT ApS inden varen sendes retur.
Varen sendes til:
BEAUTYINSIDEOUT ApS, GODTHÅBSVEJ 21, 8660 SKANDERBORG
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk, at få en kvittering for afsendelse så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Når du køber noget fra www.beautyinsideout.dk, indsamler vi som en del af købs- og salgsprocessen de personlige oplysninger du giver os, såsom:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Når du besøger www.beautyinsideout.dk, registrerer vi automatisk din IP-adresse for at genkende din browser og dit operativsystem.

SAMTYKKE 

Hvordan får I mit samtykke?
Når du giver os personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, kontrollere dit kreditkort, placere en ordre, bestille en leverance eller returnere en vare, så antager vi, at du giver dit samtykke til vores indsamling af disse oplysninger og til at vi må bruge dem til dette specifikke formål. Hvis vi beder om dine personlige oplysninger til en sekundær årsag, såsom markedsføring, vil vi enten bede dig direkte om dit udtrykkelige samtykke, eller give dig en mulighed for at sige nej.
Hvordan ophæver jeg mit samtykke?
Hvis du, efter at have givet dit samtykke, ombestemmer dig, kan du tilbagetrække din tilladelse til, at vi må kontakte dig angående den fortsatte indsamling, anvendelse eller videregivelse af dine oplysninger, ved at kontakte info@beautyinsideout.dk
OPLYSNINGSPLIGT
Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet ved lov til at gøre dette, eller hvis du overtræder vores servicevilkår.
WooCommerce
Beautyinsideout’s webshop er hostet af WEBKONCEPT. De stiller en online e-handelsplatform til rådighed, der giver os muligheden for at sælge vores produkter til dig.
Dine data er gemt via WooCommerce’s datalagre og databaser. WooCommerce lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.
WooCommerce gemmer dine kreditkortoplysninger ved kortbetaling. Kortinformationen er krypteret gennem ‘’Payment Card Industry Data Security Standard’’ (PCI-DSS). Din købstransaktion lagres kun så længe det er nødvendigt for at gennemføre din købstransaktion. Når din betaling er gennemført slettes oplysningerne igen.
Alle ‘’direct payment gateways’’ der bruges på sitet overholder standarder fastsat af PCI-DSS forvaltet af ‘’PCI Security Standards Council’’, som er et fælles samarbejde for kortudbydere.
PCI-DSS’ krav sikrer en sikker håndtering af kreditkortoplysninger fra Appeal4’s webshop og dets tjenesteudbydere.
For mere indsigt er du velkommen til at læse Shopify’s servicevilkår og fortrolighedserklæring.
TREDJEPARTSTJENESTER
I almindelighed vil de tredjepartsleverandører, der anvendes af  os kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for at udføre de tjenester, de leverer for os.
Men visse tredjepartstjenesteudbydere, såsom betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har deres egne politikker om beskyttelse i forhold til de oplysninger, vi er forpligtet til at give dem i forbindelse med dine indkøbsrelaterende transaktioner.
For disse udbydere, anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitik, så du kan forstå den måde, hvorpå dine personlige oplysninger vil blive håndteret af disse udbydere.
Husk især, at visse udbydere kan være placeret i – eller have faciliter der er placeret i – en anden jurisdiktion end dig eller os. Hvis du vælger at gå videre med en transaktion, som involverer tjenester fra en tredjepartsserviceudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovgivningen i det land(e), hvor tjenesteudbyderen eller dennes faciliteter er beliggende.
For eksempel, hvis du befinder dig i Canada og din transaktion behandles af en betalingsgateway placeret i USA, vil dine personlige oplysninger ved denne transaktion være genstand for videregivelse i henhold til amerikansk lovgivning, i dette tilfælde ‘’Patriot Act’’.
Når du forlader vores hjemmeside eller bliver omdirigeret til en tredjeparts websted eller program, er du ikke længere omfattet af denne fortrolighedserklæring eller vores websteds betingelser.
LINKS
Når du klikker på vores links i vores webshop, kan de lede dig væk fra vores hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for beskyttelse af personlige oplysninger på andres sites og opfodrer dig derfor til at læse deres fortrolighedspolitik.
GOOGLE ANALYTICS
Vores webshop anvender Google Analytics til at hjælpe os med at lære og forstå, hvem der besøger vores hjemmeside, og hvilke sider der bliver klikket på.
SIKKERHED
For at beskytte dine personlige oplysninger har vi truffet rimelige forholdsregler, og følger branches anbefalinger, for at sikre at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis tabes, misbruges, tilgås, videregives, ændres eller ødelægges.
Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, er oplysningerne krypteret med ‘’Transport Layer Security’’-teknologi (TLS) og lagres med en ‘’AES-256’’-kryptering. Selvom ingen metode transmission via internettet eller elektronisk opbevaring er 100% sikker, følger ci alle PCI-DSS’s krav og implementerer løbende generelt accepterede industristandarder.
COOKIES
En cookie er en lille fil, der spørger om tilladelse til at ligge i din browser. Denne fil husker bl.a. dine personlige informationer, når du vender tilbage til vores webshop, for at lette interaktionen.
Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies.
Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger. Her er en liste over cookies, vi bruger. Vi har listet dem op her, så du selv kan vælge om du ønsker at fravælge cookies eller ej.
Google analytics:
PREF. Gælder kun for en meget kort periode, der fastsættes af Google, sporer hvem der besøger webshoppen og hvorfra de kommer.
ÆNDRINGER I DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK
Vi forbeholder os retten til at ændre denne fortrolighedspolitik, når som helst, så gennemgå den gerne hyppigt. Ændringer og præciseringer vil træde i kraft umiddelbart efter publiceringen på hjemmesiden. Hvis foretager væsentlige ændringer i denne politik, vil vi underrette om, at den er opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi bruger/videregiver dem. Hvis vores webshop er erhvervet eller fusioneret med et andet selskab, kan dine oplysninger bliver overført til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge dig produkter.
SPØRGSMÅL OG KONTAKTOPLYSNINGER
Hvis du ønsker at tilgå, rette, ændre eller slette de personlige oplysninger vi har om dig, indgive en klage, eller blot ønsker mere information, så kontakt os på info@beautyinsideout.dk eller skriv til os på:
BEAUTYINSIDEOUT ApS
v/ Helle Darling
Godthåbsvej 21
DK-8660 Skanderborg
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@beautyinsideout.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
http://www.kfst.dk
Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende – paranteserne markeret med * bedes udfyldt)
“Til BEAUTYINSIDEOUT ApS, Godthåbsvej 21, 8660 Skanderborg
Jeg/vi (*Navn) meddeler herved, at jeg/vi (*Navn) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*Hvilket køb, ordrenummer) købsaftale om følgende varer (*Hvilke varer, ønskede returvare).
Bestilt den (*Dato)
Modtaget den (*Dato)
Forbrugerens navn (*Forbrugernes navn)
Forbrugerens adresse (*Forbrugernes adresse)
Forbrugerens underskrift (*Forbrugernes underskrifter)
Dato
(*dato)”
Menu

Beautyinsideout